Tuesday, November 16, 2010

Tangan sudah gatal

Erk...saya x taw kenapa tiba-tiba tangan saya ni gatal..bila difikir balik rupanya masih ada tugas yang belum selesai,patutla tangan terasa gatal sangat..

Pejam celik dah hampir dua bulan saya x update kan blog ni...llama jugak tu..maklum la sedikit sibuk dengan tugasan seharian dan kepenatan sampai nak update blog pon x sempat..

banyak cerita yang ingin dikongsi sepanjang dua bulan ni, nantila bila ada masa terluang saya akan ceritakan dengan panjang lebar,termasuklah perkara-perkara yangb sulit akan saya ceritakan, malm ni adalah malam raya.

Nampaknya saya tidak dapat balik beraya aidil adha bersama keluarga,tapi x mengapa,demi tugas say berkorban,demi rezeki saya,demi memberi informasi kepada semua.

Setakat ni sahajalah saya mampu menulis, walaupun minat menulis namun kekangan masa menyebabkan saya tidak mampu berkongsi berjuta-juta cerita menarik yang saya alami.

Wasalam
TQ.

1 comment:

  1. Gatal pada tubuh sebenarnya kesalahan kita sendiri. Kuman, gatal-gatal pada kulit, karena kitanya yang malas merawat kulit tubuh.

    ReplyDelete